ConceptK

A nagy múltú márka kollekcióját három szó jellemzi:

  • nőiesség
  • sikk
  • elegancia

A legmodernebb anyagok, rafinált szabásvonalak jellemzik a kollekciót. A méretek választéka 36-50-ig, esetenként 54-es is. A kifordítható modellek ujja és kapucnija levehető, így akár nyolcféleképpen viselhető egy megvásárolt jacky.

Dolcezza

A kollekció különleges darabjai ” Simply Art by Dolcezza” ruházat ás művészet fúziója.

Eredeti festmények felhasználásával készült modellek tervezésénél különleges hangsúlyt fektetnek a természetes anyagok felhasználására és a kényelemre. A tervezés Montrealban a gyártás Európában történik.

Az évi két kollekció a legjobb áruházakban ás üzletekben kapható Kanadától az USA-n keresztül már két éve Európában is. 2018 őszétől nagy örömünkre már Magyarországon is.

EverSassy by Dolcezza

EverSassy egy modern kollekció a kényelem jegyében.

Legyen kreatív, legyen más, viseljen EverSassy-t!

Egyedi szabásvonalak, puha anyagok teszik különösen vonzóvá a kollekciót.

XS-től  XXL-ig méretben kapható!

Leslie Monte-Carlo

Nőies és modern!

A Leslie Monte-Carlo márka egy anya-lánya fúzió terméke, amely ragyogó kollekciókat szül, ötvözve a dinamizmust, az eleganciát és a pihenést. Elegáns és kortárs női ruhamárkaként honosodott meg, mely közel áll a modern nők követelményeihez. A kidolgozás és az anyaghasználat teszi egyedülállóvá a kollekciót minden szezonban.

Maloka

A MALOKA 2000-ben, Franciaországban alapított cég márkája, ma már Portugáliában, saját üzemében gyártja teljes kollekcióját. Jó nemzetközi piacokkal rendelkező fiatalos, de nem csak kis méretben készülő kollekció egyenlőre csak nálunk kapható Magyarországon. A hagyományok helyett egyedi stílust teremtve a minőséget és a kényelmet helyezi előtérbe. ” Casuel sikk” nőies megjelenéssel… ez a MALOKA védjegye!

Stehmann

" Passion for Pants "

A sokoldalú nadrág lehetne a jelszava a Stehmann cégnek, Évente 1 millió kétszázezer darab nadrág kerül értékesítésre a nagy múltú csak nadrág gyártására szakosodott cég vásárlói részére.

Kényelem, divat határozza meg a fejlesztéseket. A modellek a komplikációmentes, elegáns megjelenéstől a kényelmes, szabadidő eltöltéséig széles skálán mozognak.

Trendi és alapdarabok találhatóak az évi két kollekcióban. Az alapszíneken kívül az aktuális divatszínek is megtalálhatók a karcsú sziluettet kölcsönző modellek mellett. Nem csak kis méretben!

Tuzzi

A TUZZI 1953 óta inspirálja a magabiztos, fiatalos nőket. Lezser és egyszerű , de mégis jelentős szerep kapnak az apró részletek.  A puha anyagok és a lezser szabás garantálja a jó közérzetet.

Made in Europe!

Léo & UGO

A 22 éves Leo Guy 1978-ban egy kis csapattal alapította meg saját ready-to wear vállalatát. A kötöttáru forradalma zajlott éppen . Leo Guy elkötelezte magát a nőies kosztümök, felsők és estélyi ruhák mellett.

Az évek múlásával a márka elválaszthatatlan lett a francia luxustól és rafinériától. 2001-re a kollekció specializálódott a kötött pulóverekre és kardigánokra valamint twin-szettekre. Az új vonal nagy sikert aratott és töretlenül tart. Ugo- Léo Guy fia jelentős szerepet kapott a cég életében ezért a márkanév Léo & UGO-ra változott.

Paul Brial

A JBA vállalatot 1978-ban alapították és három testvér, Jean-Paul, Brigitte és Alain apjuk nyomdokaiba lépve irányítja. 1980-ban lett a márka Franciaországban és külföldön bejegyezve, és sikerre ítélve. A mai napig tartó sikeres növekedés oka a francia „know-how”, mely a cég fő értéke. A kollekció

  • a lendületes mai nő divatja,
  • amelyet az egyedi szabásvonal
  • és a minőségi anyagok használata garantál.
Clamar Kft.1037 Budapest Bécsi út 267 Telefon: +36-1-436-9374
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További tájékoztatás.